Aamupala:        teetä hermesetaksella sovitaan vaikka että 1 kcal!
Lounas:            näkkäri Keijulla, teetä hermesetaksella, 100 kcal
Päivällinen:      keitettyä parsaa, salaattia, tonnikalaa sweet chili -kastikkeella, yht. noin 220 kcal
                         vähän jäätelöä ja keksi: 60 kcal
Iltapala:            2 cocktail-karjalanpiirakkaa, teetä hermesetaksella, 100 kcal
Yhteensä: 480 johon lisätään vielä purkasta tulleet kalorit (joita on ihan sikana! Joku 30) ja Tonalinin 48 eli noin 560 kaloria. Olen melkolailla tyytyväinen, koska olin aamulla salilla ja menen illalla vielä lenkille. Karjalanpiirakoita en siis ole syönyt vielä, mutta syön.

Uudet innostuksen kohteeni ovat suolakurkku, jossa sadassa grammassa on 16 kilokaloria (ja haluan nähdä sen hullun, joka jaksaa syödä suolakurkkuja enemmän!), ja parsakaali, jossa on noin 13 kcal/100g. Keitin 800 grammaa parsaa, jossa olisi ollut noin 100 kaloria, mutta kukakohan maailmassa jaksaa syödä niin paljon kerralla! Siinä oli kaksi kokonaista parsaa.


Suunnittelin kalorimääriä niin, että päivinä, jolloin
* käyn sekä lenkillä että salilla, syön alle 600 kaloria
* käyn joko lenkillä tai salilla, syön alle 500 kaloria
* vain lusmuan (toivottavasti näitä päiviä ei ole montaa!), syön alle 400 kaloria.

Kerran viikossa pidän seminormaalin ruokapäivän, joka on sunnuntai (=koko perhe koolla), jolloin syön enintään 1100 kaloria. Alkoholipolitiikka... Nollatoleranssia ajattelin. Koulun loppuminen ja juhannus näin kesän kynnyksellä poikkeuksena.

Loman ensimmäisellä viikolla ajattelin kokeilla myös mehupaastoa, pitää vain vähän selvitellä muiden kokemuksia ja mielipiteitä. Olisi varmaan hirvittävän motivoivaa pudottaa parissa päivässä 3-4 kiloa! Nesteitä tai ei, kyse on motivaation hankkimisesta.

Mutta nyt voisin käydä veljen kaupassa, tomaatti ja kurkku on loppu, ja haluan tutustua vähän lähikauppamme kevytherkkutarjontaan. Illalla siis lenkille, laitan kahdet vähän erilaiset rintsikat päällekkäin, josko tuki olisi riittävä rauhalliseen juoksemiseen. Se nähdään sitten!

Ps. Mieleni tekee seksiä ihan tajuttomasti. No... keskityn ehkä ensin tähän alkavaan koeviikkoon, mutta olen luottavaisella mielellä kesän suhteen, sillä minulla kerrankin oli rehellinen heila helluntaina! Joten heila on myös kesällä, hoppas jag. Hah!

Edit // Kaupasta mukaan tarttui laihduttamiseen, eikä äitini tarpeisiin, liittyen Vitalinea-jugurtteja (yhdessä 57 kcal), jotka ovat ihan hirmuisia herkkupaloja! Niillä herkuttelemalla paino keväälläkin putosi. Ostin myös Lämmin Kuppi -keittoja (kanttarellin makuisia, yhdessä 100 kaloria ja on ihan superhyvää), purkkaa ja Valion ArkiRaejuustoa, jossa sadassa grammassa on 75 kilokaloria - vähiten, mitä olen löytänyt.

Ja unohtuipa aiemmin mainita sellainen pikkujuttu, että menkat ovat myöhässä. Eivät nyt pahasti, kun muutenkaan eivät ole mitkään kellontarkat, mutta kuitenkin. Yleensä ne ovat alkaneet noin viikko sitten... No, eipä tässä muuta kuin että toivotaan, että laivareissulla reilu viikko sitten tuli kännipäissäänkin käytettyä kondomia (hämärät muistikuvat on kyllä sellaisesta, mutta tosiaan, hämärät)...