Söin eilen illalla ja tänään aamulla. Siis paljon. Eilen ruisleipää ja pinaattikeittoa, tänään hapankorppuja ja maissin.Mua itkettää. Oon hirveän huono. No en vaan syö tänään enää muuta. En syö. Piste.

I wish I could fit myself in my pocket
And tie myself to a rocket
And send myself to outer space
I wish I had a different face

Tosin eilen illalla ajattelin kaikennäköistä. Kun söpö poika jätti mut siirtyessään laskemaan lampaita, ajattelin. Mua vituttaa tämä tilanne. Ei mulla ole mitään syömishäiriötä ja tiedän sen ja olen iloinen siitä, mutta mun syömistavat on todella häiriintyneet. Mulla on jotain ihmeellistä anoreksian ja bedin välimaastoa, jotka kuitenkin on aika lieviä, mut elämää häiritseviä. Paino kuitenkin on heitellyt kahdeksalla kilolla vaikka kuinka kauan. Ja oon tosi kyllästynyt tähän. Haluaisin olla hoikka ja kaunis, en voi kertoa edes miten paljon, mutta omistan huonon itsekurin ja mahtavan himon syödä. Ihan totta. On päiviä jolloin haluaisin vain mennä puhumaan jollekin, mutta kenelle? Äiti kyllä epäilee, mutta ei omalle äidille vaan voi mennä puhumaan tästä. Kouluterveydenhoitaja on idiootti + nyt on loma. Mut en tiedä pystynkö syömään normaalisti ilman että joku valvoo. Se on yllättävän hankalaa.

Nyt kun äiti tulee tänään takaisin ja on 15. päivään asti (lähtee sitten pariksi päiväksi reissuun), aion kokeilla vähän terveellisempää laihduttamista. Viikonloppuna saan takaisin rullaluistimeni, jonka lisäksi pitää käydä korjauttamassa pyörä, niin voin alkaa liikkua (ei sillä, tällä viikolla oon kävellyt ihan hirveästi, onneksi, eilenkin reippailin pelkästään illalla 7 km) enemmän. Niitä urheilurintsikoita kun en omista... Tämän lisäksi nostan vähän kalorirajaa ja teen ruoka-ajoista säännölliset. Niillä pääsee jo pitkälle. Muistan, kun laihduin yhdellä viikon leirillä neljä kiloa vain säännöllistämällä. Ja kun en voinut ahmia. (Yllättäen paino putosi.... jee) Koska tämänpäiväinen aamupala oli mikä oli, vetäisen tänään paaston (muutama omena ok) ja aloitan kaiken huomenna.

Eli tavoite välille 7.-15.6.:
  • Säännölliset ruoka-ajat
    * aamupala 9.00
    * lounas 14.00
    * päivällinen 18.00
    * iltapala ennen nukkumaan menoa, noin klo 22 (esim. omena)
    * tämä edellyttää aikaisia herätyksiä, tai lähinnä unirytmin kunnossa pitämistä
  • Vähintään 800 kaloria, enitään 1000
    * pitää jakaa fiksusti
    * aamupala 150
    * lounas 300
    * päivällinen 300-400
    * iltapala 50-100
  • Liikuntaa joka päivä jossain muodossa
    * pyöräily
    * rullaluistelu
    * lenkkeily
    * tmv
  • Obs! Mahdolliset poikkeuspäivät!
    * 8.6. on Kaivarin konsertti. Mikäli tulee otettua kuppia, on muut kalorit laskettava minimiin. Eli paastopäivä muuten silloin, jos juon.
    * 11.6. mennään kavereiden kanssa myös viihteelle. Tämä on varma. Tällöin päivän kalorit voisin tipauttaa johonkin 300 ja yritän välttää liikaa juomista. Vähän vain, kohtuudella!
Voi olla että jää tämän kirjoittaminen vähemmälle, kun äiti on niin kova stalkkaamaan. Yritän kyllä ilman, että epäilyksensä heräävät! Jaa mitäs vielä piti sanomani uudesta suunnitelmasta... Niin, kun äiti on poissa sen 15.-18. päivä, niin silloin voisin kokeilla sitä mehupaastoa. Ehkä. Harkitsen sitä vielä.