Heipparallaa! Eilinen meni tosi hyvin, ei ollut edes nälkä. Söin hieman yli suunnitelmien, mutta koska en juonut mitään muuta illalla kuin kevytkokista, ni ei varmaan haittaa. Muutenkin söin yhtä Läkerol-askia lukuunottamatta terveellisesti, että vaikka olisi ylittynytkin se 400, niin ei haittaa! Paino näytti aamulla 60,6kg, joten kaikki on mallillaan, söin viisikymmentä kaloria enemmän tai en!

Eli toisin sanoen voisin sanoa rakastavani tätä dieettiä! Paino on pudonnut puolessatoista viikossa 3 kiloa. Tavoitteeni oli olla ensi maanantaihin mennessä se 60, mutta saatan jäädä jälkeen vain muutamalla sadalla grammalla. 2468 I love you.

Nukuin vähän pommiin kokeiden palautuksesta, joten nyt syön aamupalaa ja myöhemmin kipittelen kouluun. Koulussa sitten viimeisen päivän kunniaksi herkkuja! Eli syön jäätelön...Toisaalta tänään en juo, joten säästän kaloreissa. Kouluaktiivit, joihin myös lukeudun, olivat suunnitelleet myös tilaavansa pizzaa, mutta kieltäydyin kauniisti. Todella tein sen!!! Jes pystyn jos haluan.

Tänään, 600:
ap: 50g raejuustoa, omena, tomaattia, kurkkua, 1 hapankorppu, 150
vp: Pingviini-tuutti, 150
l: kuppi keittoa, 70
p: salaattia, 50g kanaa, riisiä 200
ip: jogurttia tai vastaavaa,  60
yhteensä: 630

Liikunnan puolesta taas vain kävelen... Olisi ihan mukavaa kiinteytyäkin, mutta en ihan totta uskalla. Haluaisin tämän epämiellyttävän sairaudentunteen ensimmäiseksi pois.

PS. Olen tavannut aika mukavan pojan. Söpön. Hauskan. Mukavan. Haha, olisinpa itse samanlainen! No en voi kieltää, ettei painonpudotus motivoisi muutenkin nyt olemaan vähän sosiaalisempi + kun paino putoaa, näytän päivä päivältä vähemmän kamalalta. Onneksi!