Hah, krapulapäivä tottatosiaan! Viikonloppu on mennyt vähän syömiseksi, mutta vaaka näytti tänään 60.8, eli 200 gramman nousu ainoastaan. Sen suhteen asia siis hallinnassa, ja alkavalla viikolla jatkan taas laihdutusta. Krapula ei tänään oikein helpottanut dieettiäni, vaan aamulla söin puoli pakettia leipää (todella, en voi kertoa miten jumalaiselta se maistui) ja tein lämpimiä voileipiä. Ei kuitenkaan niin paha, kuin voisi olla.

Tämän söpön kanssa oli tekstailua ja kännipuheluita eilen ja hän on ihana. Paitsi tänään tekstailee vähän hitaasti takaisin, ärsyttävää odottaa! Seurassa, jossa olin, oli kolme mukavaa poikaa ja yksi kamala, jolla oli kamala vonku päällä koko ajan. No, ei saanut, mutten minäkään saanut sen enempää söpöä kuin jotain näistä mukavista. Kun baarista lähdettiin ällötyksen kotiin ja kaksi kivaa poikaa menivät nukkumaan, yritin mennä mukaan (!!) mutta kamala poika ei päästänyt. >: Ja kun nukuin kolmannen mukavan vieressä, hän hääsi mukavan pois ja tuli tilalleen ja vittuili sitten mulle koska en antanut. No, ei nyt ihan suoraan, mutta tajusin kyllä vinkin!

Aamulla tämä kolmas mukava herätti kuudelta.
"Hei lähetään."
"AAaa mitä vittua paljon kello?"
"Kuus"
"Mitäää vittua eikä lähdetä!"
"Hei jooo, vittu oon yrjönny tälle matolle viis kertaa ja ollaa pesty sitä nyt tunti ja haluun lähtee ennenko toi herää"

Ja niin jätettiin oksennuksenhajuinen kämppä, minä, tämä mukava ja ihkutyttö joka oli minun ja näiden neljän lisäksi mukana. Bussimatka kotiin oli tuskainen, ja kävellessäni pysäkiltä kotiin oksentelin koko matkan. Piti vain avittaa hieman, niin homma sujui kyllä ilman mitään!

Haluun nähdä söpöä poikaa! Haluan pojan! Haluan poikaa! :(