Aamulla olo oli jokseenkin uupunut. Lihakset tuntuivat kipeiltä, palelin ja tuntui raskaalta. Äiti epäili, että olen tulossa kipeäksi, mutta kun itse tiedän paremmin, viime kevään ja nykyiset syömistottumukset muistaen, veikkaan, että säästöliekki alkaa varoitella itsestään. Tänään ajattelin syödä siksi vähän runsaammin ja liikkua vain reippaasti kävellen.

Luulen myös, että tekisi hyvää tuoda ruokavaliooni hieman lisää proteiinia. Pitää varmaan pyytää äitiä ostamaan maustamatonta kananrintaa, jossa 25 grammassa on joku 40 kaloria. Huonona lihansyöjänä 50-75 grammaa on mulle ihan tarpeeksi, ja 80-120 kaloria ei ole ihan hirvittävästi. Ajattelin myös käydä ostamassa papuja ja tutustua, mitä kaikkea hyvää voi keitetystä kananmunasta tehdä!

Aamupala: raejuustoa ja omena, 80
Lounas: lämmin kuppi, ruisleipä, kalkkunaleike ja tomaattia, 200
Päivällinen: 2 täytettyä paprikaa, salaattia, 350
Tonalin+purkka: 70
Total: 700

Paino oli aamulla 62.8. Enkä eilen ollut lenkillä vaan tunnin kävelin koiran kanssa. En syönyt iltapalaa, koska napostelin tomaatteja ja suolakurkkuja pitkin iltaa. Mutta keksin kiusauksen vastustin hyvin, vaikka niitä oli! Kerran keksi oli jo käsissäni, mutta sitten laitoin pois. Jes, hyvä minä! (Veikkaan, että Tonalin ei toimi, mutta nieltävät kromitabletit kyllä.)

Mutta nyt maantiedon kokeen kertaustunnille! Löin vetoa erään kanssa, että saan siitä vähintään 8½... Panostukseni kurssiin on ollut niin olematon, että saas nähdä, miten käy.

PS. Näin unta, jossa harrastin seksiä tuntemattoman miehen kanssa, jolla oli ihan tajuttoman terävä! Sattui ihan sikana ja aloin unessa vuotaa verta. Aamulla kun heräsin, olivat menkat päättäneet vihdoin ilmoitella itsestään. Oli jo aikakin, reilu viikon myöhässä!