Eilinen lenkkeily kaatui vaikka mihin! Lenkkikenkäni (tai kengät, joita käytän lenkkeilyyn) ovat paikassa, jonne en päässyt niitä hakemaan, joten pistin jalkaan toiset, vähän varrelliset lenkkarit. No, varsi ei antanut nilkalle liikkumatilaa, ja juokseminen tuntui hankalalta. Kävelin 40 minuuttia mahdollisimman reippaasti. Löysin kivan reitin tuossa olevan nyppylän yli, ja sen huipulle kiivetessä syke kyllä kohosi ja pohkeissa tuntui että teki töitä! Siitä on hyvä siis kävellä ja pyöräillä, miksei juostakin, jos jaksan. Saanpahan vähän intervallimaisuutta mukaan. Ajattelin nyt tällä viikolla vaihtaa juoksemisen pyöräilyyn, just koska niitä kenkiä en vielä saa takaisin.

Rintsikoista sitä, että kun pistin kolmet rintsikat, yhdet niskalenkilliset, yhdet push-upit ja yhdet olkaimettomat, joissa on tosi napakka se ympärys, niin tuki oli hyvä. Hahaa! :DDD Välttää siis kunnes saan ostettua oikeat.

Tänään tarkoituksena käydä salilla ja pyöräilemässä. Ruokailut olen suunnitellut näin:
Aamupala: karjalanpiirakka kalkkunaleikkeellä + lusikallinen muroja (feikkasin murolautasen :D), 90
Lounas: näkkileipä omenalla, teetä, 100
Päivällinen: keitettyä parsaa, salaattia ja paistettua (tiedän, paistettua... too bad!) jauhelihaa, 200
Iltapala: omena, jugurtti ja teetä, 100
Yht: 490 kcal eli just hyvä!

Iltapalan syön, koska muuten liikkumisen jälkeen maha kurnii suunnattomasti. Muutenkin on hyvä syödä, etteivät vanhemmat nyt luule ihan mahdottomia... Äiti luulee, että saarnansa vaikutti heti, kun sanoin syöneeni koulussa kermaista broilerikeittoa ja ruisleipää. No, melkein söin. Tärkeää on nyt muistaa pitää tämä piilossa ja tsekata aina kouluruoka! Kotona pitää myös vähän liioitella syömisiä...

Sitä vielä, että vaikka olin päättänyt punnittautua vain kerran viikossa, maanantaisin, en aamulla voinut vastustaa kiusausta... Ja näyttihän se vaaka ihan kivoja, 63,0 kg! Nesteitä, nesteitä, mutta kuitenkin kannustava lukema. Tästä on hyvä jatkaa.