Ei mennyt koeviikko ihan nappiin! EU-kurssista tuli 7, jonka ajattelin kyllä korottaa itsenäisesti. Haluaisin siitä ihan vähintään sen 8. ET:stä 7, en kuulemma käytä hienoja sanoja. No en varmaankaan, kun en edes kirjaa avannut! No, sen paska-aineen opiskelut loppuivat tähän, joten samapa tuo. Sain nyt kuitenkin seiskan päättötodistukseen. Ruotsista tuli 6½ ja seiska... Sen teen uudelleen syksyllä, valitsin jo Wilmasta. Opettaja sanoi, että niistä arvosanoista voi hieman päätellä sitä, mitä kirjoittaa ylppäreissä. Joo, mutta en ajatellut mitään C:tä kirjoittaa! M tai E. Sitäpaitsi kurssilla tehdystä yo-vihosta olisi tullut M.

Muka-iloisia juttujakin toki oli koeviikolla. Integraalikurssista pääsin läpi! Vähän harmittaa tämä matematiikan opiskelu, sillä tiedän olevani ihan hyvä matematiikassa. Derivaattakurssilla pudottuani pois kyydistä (minkä voin kyllä sanoa johtuvan ihan siitä, että opettajan tyyli ei sopinut minulle) ja päätettyäni kirjoittaa lyhyen, en vain enää panostanut. Argh. Toinen iloinen asia on kuvataide. Luulin KU2-kurssin keskeytyvän, sillä en palauttanut kirjallista työtä, en käynyt taidenäyttelyssä enkä tehnyt yhtä työtä loppuun. Mutta seiska! No, peruskoulun kymppi on tietysti vähän muuttanut muotoaan... Tiesin kuitenkin, ettei se nainen anna mulle ysiä, niin sillä ei ole mitään merkitystä, kun kasiksi pyöristyy.

Mantsa vielä saamatta... Englannista tuli K... Ja mitä mulle on käynyt. Vihaan tätä. Vihaan. Voi kun lukion uudelleen aloittaminen olisi mahdollista. Tekisin kaiken ihan toisin...