Ajattelin aloittaa tuon 2468-dieetin itsekin. Aloitin sen tänään, mutta dieetin keskeltä (tänään 600 kalorin päivä), jotta viikonlopulle osuu uudestaan 600 ja 800 -päivät. Ihan vaan, koska ajattelin sitä alkoholia joka tapauksessa ottaa.

Tänään:
Vitalinea-jogurtti 60
raejuustoa 75
½ annos pinaattikeittoa 140
haarukallinen kanaa ja riisiä, 50
rasvatonta jogurttia ja omenasosetta, 60
----
salaattia, 60
Eskimo-jäätelö, 100
vakkarit, 60
----
yhteensä: n. 605

Ja olisin saanut herkutellakin kovasti! Jätskin syön tossa kohta, kun menen trampoliinille ensin hyppimään, ja sitten ottamaan aurinkoa ja lukemaan elämänkatsomustietoa. Ja enemmän jee on huominen, kun on 800-päivä!

Puolikkaan pinaattikeitoin söin, että on jotain kunnollista ruokaa 200-kalorin päivälle. Puolikkaassa on vaan 140 kaloria, niin sen päälle sitten kurkkua, omenaa ja teetä niin hyvä tulee.

Vaa-alla en muistanut aamulla käydä, niin käyn sitten illalla, kun on vatsa ollut kunnolla tyhjänä.

Päivän liikunnat:
trampalla pomppimista
kävelylenkki

Oon flunssainen ja kipeä, joten en uskalla käydä lenkillä, salilla tai tehdä edes lihaskuntoa. Kotilihaskuntoilun suhteen mulla on ongelmakin. Häntäluu kipeytyy tosi pahasti, jos teen lattialla vatsarutistuksia. En vain osaa tehdä kunnolla mitään muutakaan?? Huomenna ajattelin tutustua koulussa olevaan lihaskunto-oppaaseen, siellä on sivukaupalla samoja lihaksia treenaavia liikkeitä.