Pitäisi varmaan alkaa liikkua, niin saisin painon putoamaan rivakammin. En tiedä, mut viikossa 800 gramman pudotus ei ole tarpeeksi nopea. Toisaalta viikonloppu meni överiksi, josko tällä viikolla saisin sen paremmin toimimaan. Kun ei mulla ole aikaa liikkua! Ihan totta! Okei, nyt esimerkiksi dataan, mutta se johtuu vain siitä, että kävin suihkussa ja annan nyt hiusten vähän kuivua pyyhkeeseen, ennen kuin alan kuivata + pitää soittaa äidille Skypesta. Kymmenen jälkeen kipittelen jo eteenpäin... Argh! No tuleehan tässä käveltyä, mutta kuitenkin! Viikonlopusta eteenpäin voin alkaa liikkua, kun äiti tulee kotiin, ja pitkien välimatkojen kulkeminen helpottaa. Tosin silloin en voi datata enää aamuun asti söpön pojan kanssa... Eli väleillemme on tehtävä jotain!!

Aion myös lahjoa itseäni tavaroilla painon putoamisen myötä. Tosin kovin kalliisiin juttuihin ei ole varaa, mutta kuitenkin.
56kg : kokonaan ikioma päivä; aion tehdä just sitä mitä haluan ja pystyn, käyn ulkona syömässsä ne kalorit mitä silloin nyt on sallittu. JA TÄMÄN PAINON voisin saavuttaa 7. heinäkuuta mennessä!
50kg :samanlainen päivä kuin 56 kilossa, mutta ostan myös just ne farkut jotka haluan, hintaan katsomatta! :-)